Her finner du de betingelser som gjelder for handel med Mspa.no AS via www.mspa.no

Bestilling

Du kan sende inn din bestilling av varer via www.mspa.no og ved å velge den/de varer som du ønsker å kjøpe. Deretter går du til betalingsmodulen for å betale. Alle priser er i norske kroner (NOK) og inklusiv 25 % mva.

Via Klarna kan du enkelt velge å betale omgående, med faktura, delbetale eller om du vil utsette betalingen. Mspa.no AS sender varen ( e ) hjem til deg. Normalt 2-5 dager leveringstid.

Når du legger inn en bestilling, tilbyr vi at du kjøper de valgte produktene i overensstemmelse med disse betingelsene.

Når Mspa.no AS aksepterer bestillingen din, vil du motta en ordrebekreftelse som sendes til den e-postadressen som du oppga på bestillingsskjemaet.

Selv om Mspa.no AS bestreber seg på å levere alle produkter som er oppgitt i ordrebekreftelsen, kan det oppstå situasjoner hvor Mspa.no AS ikke kan levere produktene, f.eks. (i) fordi produktene ikke lenger er i produksjon eller (ii) fordi det har vært feil i prisangivelsen på nettstedet. I slike tilfelle vil Mspa AS kontakte deg og foreslå ev. å levere et annet produkt. Hvis du ikke er interessert, vil Mspa.no AS annullere bestillingen av de produkter som ikke kan leveres og trekker fra kjøpesummen for disse produktene. Utover dette kan du ikke gjøre noen krav gjeldende overfor Mspa.no AS.

Priser

Prisene på produktene fremgår av nettstedet utenfor det enkelte produktet, og på ordrebekreftelsen og etterfølgende tilsendt faktura. ( Klarna ) Alle priser er i norske kroner (NOK), inkludert mva.

Betaling

Mspa.no AS er opptatt av en 100% trygg og sikker handelsopplevelse. Alle kjøp som gjøres via Mspa.no vil trygt behandles med/via betalingstjenesten – Klarna, Dibs og Dnb Cresco.

Levering

Det leveres kun til adresser i Norge.

I henhold til betingelsene i punktet Priser, vil Mspa.no AS levere de produktene som er bestilt og oppgitt på ordrebekreftelsen.

Den normale leveringstiden beregnes til 2 – 6 virkedager fra du mottar ordrebekreftelsen. I høysesongen (juni-august) kan noen modeller ha leveringstid inntil 14 virkedager. Er varen forsinket eller i restordre, vil du normalt få beskjed om forventet leveringstid via e-post. Levering skjer kun på hverdager. Transportøren vil kontakte kunden før levering. Hvis ingen er på adressen når varen leveres, vil varen tas med igjen og en melding fra transportøren legges i postkassen. Du må ta kontakt med transportøren for å avtale nytt leveringstidspunkt. Om sendingen sendes med Bring vil du motta bekreftelse og sporingsnummer når din ordre sendes slik at du kan følge forsendelsen. Untatt smådeler som blir sendt som brevpakke direkte hjem til deg levert i postkassen uten sporing. Alle spabad blir sent med Postnord og levert hjem på dør.

Spor din Postnord sending her

Spor din Bring sending her

Hvis det oppgis på ordren at varen kan stilles ved døren, overgår ansvaret for varen til kunden i det øyeblikket transportøren stiller varen ved den av kunden oppgitte leveringsadresse.

Du har rett til å heve kjøpet ved vesentlig forsinket levering.

Fraktpriser

Vi har gode fraktbetingelser. Nøyaktig fraktpris vil du få oppgitt før du betaler.

Angrefrist/Angrerett

Du har 14 dagers angrefrist/returrett fra produktet er levert. Hvis du vil benytte retten til å returnere et produkt, er det en god idé at du kontakter Mspa.no AS via kontaktskjema på www.mspa.no Deretter må du for egen regning sende produktet tilbake til følgende adresse: Mspa.no AS, Edvard Griegsvei 1, 1410 Kolbotn. Når du sender et produkt i retur, må det være i samme stand som da du mottok det, og det må altså være i original og uåpnet emballasje. Du får pengene tilbake så snart vi har mottatt produktet i retur og sett at det er som nytt. Pengene vil etterfølgende refunderes via Klarna.

Du har rett til å bruke angreretten på brukte varer mot en verdireduksjon. Dette gjelder varer som ikke er fritatt fra angreretten. Av hygieniske årsaker vil du ikke kunne bruke angreretten på brukte spabad og/eller brukte tilbehør.

Kontaktinformasjon ved bruk av angrerett eller spørsmål i forbindelse med dette:
Mspa.no AS
Edvard Griegsvei 1, 1410 Kolbotn
E-post: kundeservice@mspa.no
Telefon: 40 08 08 40

Tilbakebetaling

Dersom kunden hever kjøpet ved forsinket levering eller ved reklamasjon vil tilbakebetaling skje innen 14 dager.
Fristen for tilbakebetaling gjelder også ved bruk av angreretten.

Feillevering og defekte varer

Sjekk leveringen med det samme du har mottatt den. Hvis du mot forventning skulle motta feil eller defekt produkt, må du raskest mulig orientere oss per e-post kundeservice@mspa.no Merk hva feilen eller defekten består av. Sørg for at ordrenummeret vises tydelig i e-posten.

Ikke hentede varer:

Om du ikke henter din forsendelse vil du bli fakturert 500,- som dekker returporto + administrative kostnader. Deretter returneres varen til Mspa.no AS.

Reklamasjon og garanti

Hos Mspa.no AS har du 1 års garanti og 2 års reklamasjonsrett på ditt spa. Reklamasjon må senest skje to år etter at forbruker har mottatt produktet. Feil på vare skal reklameres via reklamasjonsskjema så snart feilen er oppstått via nettsiden https://mspa.no/kundesenter/service-og-garanti). Kunden står selv ansvarlig for og sende inn varen til Mspa.no AS. Mspa.no AS besørger utsending. Kvittering skal medfølge for å styrke garantien. Observere at garantien kun dekker funksjonsfeil på produktet. Varer som viser seg brukt feil,  evt har blitt skadet av bruker debiteres dermed en undersøkelsesavgift på 850,-.

I forbindelse med krav om heving av kjøp som ett resultat av 3x samme feil på produkt vil Mspa.no AS refundere inntil 50% av kjøpesummen. 

Frakt og evt annet tilbehør og vannkjemi som er kjøpt vil ikke bli refundert.

Det forutsettes at spabadet på kundens regning sendes inn til undersøkelse av Mspa.no AS´s service teknikkere for  en avklaring av om feilen beviselig er produksjonsfeil eller brukerfeil. Om problem og evt feilkode skyldes brukerfeil som feks manglende vedlikehold/feil vedlikehold eller selvpåførte skader av annen art vil Mspa.no AS ikke refundere beløp.  

Om det beviselig er produksjonsfeil vil Mspa.no AS refundere inntil 50% av kjøpesummen. Beløpet utbetales normalt innen 14 dager. 

Forøvrig følger foretaket forbrukerklageutvalgets avgjørelser ved en eventuell tvist. Garantiene gjelder i Norge.

Henvendelser til kundesenter vil bli besvart innen 48 timer. 

Viktig informasjon!

Ved innsending av spabad til utredning og/eller reparasjon er det KUN det tekniske grå kabinettet og evt tilhørende display som skal sendes inn til Mspa.no AS. Ved innsending av hele spabad uten nærmere avtale med MSPA.no AS kundeservice belastes kunde med 850,- pga unødvendige fraktkostnader og merarbeid.

Sendinger som er sendt med postoppkrav vil ikke bli hentet av MSPA.no AS.

 

Forbehold

Vi tar forbehold om utsolgte produkter, pris- og korrekturfeil, samt manglende leveranse fra våre leverandører. Det kan forekomme at faktisk farge på produkt kan fravike i nyans fra bilde på nettsiden.

Forbrukssikkerhet

Som kunde hos www.mspa.no – Mspa.no AS – har du alltid de rettigheter som fremgår av Forbrukerrådet. Du kan lese mer om Forbrukerrådets veiledning her. http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/garanti-og-reklamasjon

Aldersgrense for å handle på nett.

Vi referer til forbrukerombudet: I utgangspunktet er det ingen generell aldersgrense for å handle på nett. Men vergemålsloven § 9 sier at man må være over 18 år for å inngå bindende avtaler om kjøp.

En person over 15 år kan likevel bestemme selv over penger han har tjent selv eller fått av foreldrene eller noen andre. En mindreårig mellom 15 og 18 år kan altså gyldig kjøpe ting på nett med egne penger, for eksempel med et debetkort.

Mindreårige kan derimot ikke stifte gjeld eller kjøpe ting på kreditt.