Covid-19: Info og forebyggende tiltak

At koronaviruset har snudd nordmenns liv på hodet er nok ingen overdrivelse. Helt siden mars 2020 har vi levd med restriksjoner, nedstengninger og strenge smitteverntiltak.

Vi i Mspa tar alle nødvendige forholdsregler for å forhindre spredningen av Covid-19, slik at vi kan sørge for en trygg handleopplevelse i butikken vår. Våre ansatte er til enhver tid informert om viktigheten av forebyggende tiltak hva gjelder hygiene og avstand til både kollegaer og kunder, og vi følger alle restriksjoner og anbefalinger fra myndighetene.

Nettbutikken fungerer som normalt

Mspa.no fungerer alltid som normalt, både når det gjelder leveringstid og kundeservice. Skulle det være noen spørsmål knyttet til ditt spabad, er det bare å ta kontakt med vårt kundesentere-post, eller på telefon i åpningstiden.

Nå som dagene er annerledes og verden virker å forandre seg hvert minutt, gjelder det å finne roen i stormen. Å nyte et deilig og avslappende spabad hjemme eller på hytta kan gi deg akkurat det pusterommet du trenger. Med et spabad kan du få en liten pause fra korona-hverdagen, redusere stress og, ikke minst, koble deg til dine nærmeste.

Ta vare på dere selv – og hverandre!

Fire gode tips til hvordan gjøre hjemmeferien enda bedre:

 • Fikk dere ikke dratt på ferien til Italia?
  Overraske familien med Italiensk aften: sett Andrea Bocelli på anlegget, dekk på ute med hvite duker og glass med stett, heng lyskuler i trærne rundt og server den beste, italienske pizzaen de noen gang har spist – tilberedt i en ekte, italiensk pizzaovn.

 • Ble badeferien til sør-Europa avlyst?
  Skriv en innbydelse til familien der du inviterer på en lang lunch etterfulgt av kveldsbad i nydelig, varmt vann. I et Mspa er vanntemperaturen enda høyere enn i Hellas… Garantert suksess, og et lite plaster på såret.

 • Er det faste spa-hotellet stengt?
  Send familien på skogstur, sett av en hel dag til deg selv med ro og egenpleie, litt ettertanke og noe godt i glasset. Og avslutt det hele med et langt og energigivende bad i et SPAXO® massasjebad. Du vil garantert føle deg revitalisert etterpå!

 • Var planen en tur med familien til badeland?
  Lag en liten bod der du serverer favoritt-iskremen, oppvart de andre med litt god mat på solsengene og lev deg inn i en litt annerledes stemning enn hverdagene gir. Sett opp badeleker i hagen, ha vannkrig og løp gjennom sprederen – bare husk å skylle av gress og sand i en utedusj før dere hopper oppi boblebadet…