Hvorfor velge Mspa?

Vi har norges mest fornøyde spa-kunder!

I november sendte vi ut en spørreundersøkelse om Mspa. Svarene vi fikk bekrefter det vi jobber så hardt for hver eneste dag.
Vi spurte våre nesten 95´000 kunder om hva de syntes om sitt Mspa – se hva de svarte!*

Bruker du ditt Mspa hele året?

Ja: 61%

Nei: 39%

Hvor fornøyd er du med ditt Mspa?

Veldig fornøyd: 77%

Fornøyd: 20%

Annet: 3%

Hvor fornøyd er du med kundeservicen fra Mspa?

Veldig fornøyd: 71%

Fornøyd: 23%

Annet: 6%

Hvor sannsynlig er det at du ville anbefalt Mspa til andre?

Veldig sannsynlig: 82%

Sannsynlig: 15%

Annet: 3%

Vår stadig voksende familie med fornøyde kunder har gjort oss til norges største forhandler av boblebad og massasjebad – en tittel vi bærer med stolthet!

*Tallene er basert på en epost-undersøkelse fra november 2020, sendt til alle våre kunder. 

Norges mest solgte boblebad – det er en grunn til det!

Hjemlevering på dør

Få boblebadet levert akkurat der du bor! 

Bestill ditt spabad på Mspa.no, og få dager senere har du det på døra! Normal leveringstid er kun to til fem arbeidsdager. Aldri har drømmen om ditt eget spabad vært kortere unna…

Uslåelig kvalitet

Mspa er markedsledende leverandør av oppblåsbare spabad. 

Vi er stolte av at ni av ti av våre kunder skryter av kvaliteten, og vil anbefale Mspa til venner og familie. (Spørreundersøkelse mars 2020).

Hygienisk

Alle Mspa boblebad leveres med integrert filter- og rensefunksjon!

I tillegg kommer våre premium-modeller med innebygd ozon-generator, som reduserer bruken av vannkjemi med hele 60%. 
De fleste av våre kunder gjør et enkelt vannbytte hver fjerde til sjette uke. 

Komfort

Få spa-følelsen i ditt eget hjem!

Våre boblebad holder høy kvalitet i alle ledd, helt ut til hvordan det føles å lene ryggen mot de myke kantene. Kjenn selv hvor høy komfort man faktisk kan få for et boblebad i denne prisklassen – det er egentlig kanskje utrolig.

Portabel

Boblebadet er enkel å transportere – flytt det sømløst mellom hjemmet og hytta. 
 

Alle Mspa leveres i en solid eske som beskytter spabadet godt under transport. Esken er dimensjonert slik at den enkelt passer inn i alle biler. Spabadene veier mellom 22 og 63 kilo, avhengig av modell. Selve boblebadet ligger ferdig montert i en praktisk beskyttelsesbag, som ved senere anledning kan benyttes til lagring, transport til hytte eller liknende.

Stillegående

Mspa er markedets mest moderne og stillegående oppblåsbare spabad med en ”Shhh”-teknologi som gir ett støynivå under 70dB.  

De fleste Mspa-modellene leveres med en innebygd teknisk kabinett som beskytter de tekniske komponentene mot regn, vær og vind, Isolerer mot kulde og varmetap samt reduserer støynivået til absolutt minimum.

Kundesenter og lager i Norge

Få varene raskt! Mspa.no har på åtte år bygget opp et innholdsrikt og moderne lager i Norge. 
 
Vi er den eneste leverandøren av oppblåsbare spabad som tilbyr norsk kundesenter hvor du treffer dyktige medarbeidere til nesten alle døgnets tider. Vårt slagord er «fornøyde kunder er det beste vi vet», og dette strekker vi oss langt for å oppnå. 

PTC varmeteknologi

Varmer vannet raskt, holder temperaturen stabil og sparer energi.
 
Mspa har integrert PTC (Positive Temperature Coefficient) teknologi i alle våre spabad. Denne nyvinningen gir deg en varm og komfortabel spa-opplevelse og sørger for rask oppvarming av vannet. Dette gir stabil vanntemperatur samtidig som den er energibesparende og har lenger levetid.

Brukervennlig

Enkel og intuitiv å betjene.

Mspas kontrollpanel har blitt oppgradert med de nydesignede håndholdte kontrollene, som lagres i en lomme på utsiden av spabadet. Her får du med bruk av én hånd rask og enkel tilgang til alle funksjoner – uten behoved for å installere et eksternt kontrollpanel. Vi har minimert oppstartsprosessen slik at du kan komme i gang med å nyte spabadet så fort som mulig.

Tilpasset nordisk klima

Tåler all slags vær – et helårs boblebad!
 
Våre Mspa concept, premium og Elite modeller er oppblåsbare spabad som kan stå ute hele året! 51% av våre kunder nyter sine Mspa boblebad ikke bare på sommeren, men også resten av året! Ikke mye slår følelsen av å sitte i +40 varmegrader og se opp på en stjernehimmel – midt i desember…

Blåser seg selv opp

Alle Mspa boblebad leveres ferdig montert med en enkel plug & play-kontakt. 

Alt du trenger er en 10 ampers utendørs stikkontakt, så vil spabadet blåse seg selv opp på  kun fem til ti minutter!
Fyll deretter spabadet med hageslangen med alt fra 800-1000 liter vann avhengig av modell. Første gangs oppvarming til 40 varmegrader tar cirka 16-18 timer. En innebygget termostat vil sørge for at spabadet holder ønsket temperatur så lenge du måtte ønske.