Hvorfor velge Mspa?

Med et mål om å lage produkter som er smartere, bedre og mer stillegående, har Mspa utviklet seg til å bli en markedsledende produsent av oppblåsbare boblebad. Vi vektlegger kvalitet i alle ledd, og fortsetter å utvikle vårt norske varemerke med høy europeisk standard – til uslåelige priser!

Hjemlevering på dør

Få boblebadet levert akkurat der du bor! 

Bestill ditt spabad på Mspa.no, og få dager senere har du det på døra! Normal leveringstid er kun to til fem arbeidsdager. Aldri har drømmen om ditt eget spabad vært kortere unna…

Uslåelig kvalitet

Mspa er markedsledende leverandør av oppblåsbare spabad. 

Vi er stolte av at ni av ti av våre kunder skryter av kvaliteten, og vil anbefale Mspa til venner og familie. (Spørreundersøkelse mars 2020).

Hygienisk

Alle Mspa boblebad leveres med integrert filter- og rensefunksjon!

I tillegg kommer våre premium-modeller med innebygd ozon-generator, som reduserer bruken av vannkjemi med hele 60%. 
De fleste av våre kunder gjør et enkelt vannbytte hver fjerde til sjette uke. 

UVC

Utvalgte 2021-modeller

De nye modellene fra Mspa kommer med et innebygget UVC-desinfiseringsmiddel som er i stand til å drepe mer enn seksti sykdomsfremkallende mikroorganismer og patogener kun ved bruk av lys.
Et lite steriliseringskammer med en UVC LED-perle sitter i den innebygde kontrollboksen, slik at hver dråpe vann i et Mspa-boblebad er under 24-timers beskyttelse. UVC LED vil ikke skade huden eller øynene dine da den er fullstendig forseglet inne i kontrollboksen. Dette reduserer behovet for vannkjemi.

Ozon dreper virus og bakterier

Utvalgte modeller

Å holde vannet i boblebadet ditt rent er vår hovedprioritet. Våre boblebad kommer med en innebygget O3 OZONE GENERATOR som effektivt dreper bakterier, Giardia, Cryptosporidium, parasitter, sopp, mugg og andre typer virus og mikrober. Den er 50 ganger mer effektiv enn klor, og effekten av virkningen er synlig 3000 ganger raskere. Slå på Ozon-generatoren før og etter du bruker boblebadet.

Anti-frys-system

2021-modeller

Hva skjer hvis temperaturen plutselig faller og ingen er hjemme? Ta det med ro, Mspaet ditt vil ta vare på seg selv! Blir vanntemperaturen lavere enn 1 grad (33.8 F), varmer vannet seg automatisk opp til 3 grader (37.4 F). Det forhindrer at vannet fryser og at sirkulasjonssystemet, pumpen og rørene blir skadet.

Smart filtrering

Når boblebadet er i stand-by-modus, slår filtreringssystemet seg automatisk på i 60 minutter hver fjerde time. Dette er for opprettholde et rent vann selv når boblebadet ikke er i bruk. For å sikre optimal vannkvalitet, har kontrollenheten en funksjon som minner deg på å rengjøre filteret, slik at du ikke glemmer å rense eller bytte det regelmessig.

Komfort

Få spa-følelsen i ditt eget hjem!

Våre boblebad holder høy kvalitet i alle ledd, helt ut til hvordan det føles å lene ryggen mot de myke kantene. Kjenn selv hvor høy komfort man faktisk kan få for et boblebad i denne prisklassen – det er egentlig kanskje utrolig.

Portabel

Boblebadet er enkel å transportere – flytt det sømløst mellom hjemmet og hytta. 
 

Alle Mspa leveres i en solid eske som beskytter spabadet godt under transport. Esken er dimensjonert slik at den enkelt passer inn i alle biler. Spabadene veier mellom 22 og 63 kilo, avhengig av modell. Selve boblebadet ligger ferdig montert i en praktisk beskyttelsesbag, som ved senere anledning kan benyttes til lagring, transport til hytte eller liknende.

Stillegående

Mspa er markedets mest moderne og stillegående oppblåsbare spabad med en ”Shhh”-teknologi som gir ett støynivå under 70dB.  

De fleste Mspa-modellene leveres med en innebygd teknisk kabinett som beskytter de tekniske komponentene mot regn, vær og vind, Isolerer mot kulde og varmetap samt reduserer støynivået til absolutt minimum.

Kundesenter og lager i Norge

Få varene raskt! Mspa.no har på åtte år bygget opp et innholdsrikt og moderne lager i Norge. 
 
Vi er den eneste leverandøren av oppblåsbare spabad som tilbyr norsk kundesenter hvor du treffer dyktige medarbeidere til nesten alle døgnets tider. Vårt slagord er «fornøyde kunder er det beste vi vet», og dette strekker vi oss langt for å oppnå. 

PTC varmeteknologi

Varmer vannet raskt, holder temperaturen stabil og sparer energi.
 
Mspa har integrert PTC (Positive Temperature Coefficient) teknologi i alle våre spabad. Denne nyvinningen gir deg en varm og komfortabel spa-opplevelse og sørger for rask oppvarming av vannet. Dette gir stabil vanntemperatur samtidig som den er energibesparende og har lenger levetid.

Brukervennlig

Enkel og intuitiv å betjene.

Mspas kontrollpanel har blitt oppgradert med de nydesignede håndholdte kontrollene, som lagres i en lomme på utsiden av spabadet. Her får du med bruk av én hånd rask og enkel tilgang til alle funksjoner – uten behoved for å installere et eksternt kontrollpanel. Vi har minimert oppstartsprosessen slik at du kan komme i gang med å nyte spabadet så fort som mulig.

Tilpasset nordisk klima

Tåler all slags vær – et helårs boblebad!
 
Våre Mspa concept, premium og Elite modeller er oppblåsbare spabad som kan stå ute hele året! 51% av våre kunder nyter sine Mspa boblebad ikke bare på sommeren, men også resten av året! Ikke mye slår følelsen av å sitte i +40 varmegrader og se opp på en stjernehimmel – midt i desember…

Blåser seg selv opp

Alle Mspa boblebad leveres ferdig montert med en enkel plug & play-kontakt. 

Alt du trenger er en 10 ampers utendørs stikkontakt, så vil spabadet blåse seg selv opp på  kun fem til ti minutter!
Fyll deretter spabadet med hageslangen med alt fra 800-1000 liter vann avhengig av modell. Første gangs oppvarming til 40 varmegrader tar cirka 16-18 timer. En innebygget termostat vil sørge for at spabadet holder ønsket temperatur så lenge du måtte ønske.