klarna-logo

Handle nå, betal senere med Klarna.

Vi har inngått et samarbeid med Klarna for å gi deg en bedre shoppingopplevelse. Det er smoooth og enkelt!

Betal innen 30 dager

Betal for bestillingen din etter at du har mottatt den. Gjør kjøpet ditt i dag, og begynn å nyte det du har bestilt med en gang. Betal opptil 30 dager senere, og nyt betalingsmuligheten og sjelefred.

Hvordan fungerer betaling på 30 dager?

Med betaling på 30 dager-funksjonen kan du motta og vurdere bestillingen hjemme før du noen gang foretar en betaling. Når bestillingen din er sendt, vil du motta instruksjonene om å betale via e-post, eller du kan administrere bestillingene dine i Klarna-appen. Skulle det være et problem med leveransen eller med selve produktet, kan du stoppe betalingen din via Klarna-appen for å gi deg selv tid til å løse problemet med leveringsselskapet eller forhandleren.

Finansiering

Søk om enkel, månedlig finansiering direkte i kassen. En enkel applikasjon vil gi deg en umiddelbar beslutning. Hvis du er godkjent, vil du motta påminnelser og kan administrere alle betalingene dine direkte i Klarna-appen.

Hvordan handle med Klarna

  • Legg varene i handlekurven din og gå til kassen.
  • Velg Klarna i kassen for å betale slik du ønsker for kjøpet.
  • Administrer dine bestillinger og betalinger i Klarna-appen.

Den beste måten å handle på

Se alle kjøpene dine på ett sted, betal eventuelle åpne saldoer og mye mer i Klarna-appen. Du kan også logge på Klarna-kontoen din på https://app.klarna.com/login. Hvis du trenger hjelp, er vår kundeservice der for deg.

Trygt og sikkert

Klarna bruker de nyeste sikkerhetsmetodene for å beskytte informasjonen din og forhindre uautoriserte kjøp.

Om Klarna

Klarna ble grunnlagt i Stockholm, Sverige, og er et av Europas raskest voksende selskaper og en ledende betalingsleverandør. Klarnas visjon er å gjøre shopping smoooth, og tilføre verdi for forbrukere og forhandlere med unike betalingsalternativer og overlegen kundeopplevelse.