Hva sier våre kunder?

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger. For oss er det viktig å vite om vi har fornøyde kunder!

Trude Pia Pettersen
Mspa.no
Les mer
Vi har hatt vårt i 8 år, beste investeringa vi har gjort. Bruker det ikke på vinteren, men så snart vi ser mars er det i bruk frem til nov 🙂
Stian Gyldenhammar
Mont Blanc 6p
Les mer
Hentet nytt spabad i dag da det forrige Silver Cloud gikk fyken etter 7 år!! Og det var ungene som stakk hull på det og ikke kvalitets avvik. Nå har jeg fått meg en 6p Mont Blanc - 40 grader i vannet og utepils på våren kl. 23.00. Kjempefornøyd! Og ikke minst ungene digger det!
Anders Skrindebakke
Alpine 6 personer
Les mer
Kjøpte boblebadet samt ekstra isjolasjonslokk til dette i fjor sommer. Det har fungert fra første stund, enkelt å montere og jeg har flyttet det mellom hjemmet og hytta flere ganger. Topp kvalitet!
Jeanine Bjørnsen
Mono 6 personer
Les mer
Vi har kjøpt mono 6 pers. og vedlig fornøyd med det. Har hatt Lazy Spa før, men vil si vi er mest fornøyd med Mspa. Nesten ingen lyd, kan stå ute hele vinteren, bedre kvalitet på selve badet.
Sauvhauv
Camaro 6 personer
Les mer
Vi er så fornøyd med vårt Mspa! Kjøpt sommeren 2019 og har stått ute siden. Enkelt å bytte vann og rengjøre. Siden vi har investert i både isoporplater og isolasjonslokk holder vannet seg lenger varmt. Vi bruker vårt Mspa hele tiden! Spesielt deilig å ta et bad etter en lang skitur.
Gudmund Hoel
Tekapo Delight
Les mer
Kjøpte Tekapo Delight i romjula og rigget det til på takterassen i sprengkulda. Imponerende at det fungerer, og veldig praktisk design med den integrerte pumpa og kontrollen i lomma på siden.
Øyvind Lockertsen
Mspa.no
Les mer
Mange tror nok at disse SPA badene må være av en mindre bra kvalitet siden de er så rimelige men glem det, vi og mange vi kjenner har kjøpt en av variantene og alle som en er superfornøyde.
Bente Granum
Mspa.no
Les mer
Er super fornøyd med mitt spa.Hver kveld etter jobb så setter jeg meg ut på terrassen i spaet og setter på boblene. Jeg har ryggproblemer,og det hjelper å ta en times tid i 40 grader hver kveld i spaet Så avslappende å bare sitte der og nyte varmen. Det er virkelig verdt pengene sine og kan absolutt anbefales
Tor Olav Kleven
Mspa.no
Les mer
Meget god kvalitet og fungerer utmerket hele året. Lette å holde rene og dem har meget lavt støy nivå. Merker fint lite på strømregningen og eg har det på 38 grader året rundt. Meget god servise og raske tilbakemelding på kundeservice. Enkelt å handle og rask levering
Roy Olsen
Mspa.no
Les mer
Kjøpte vårt Mspa allerede i 2011 å det er fortsatt høyst oppegående 🙂 Det er utrolig godt å ta seg et spabad på terrassen,sommer som vinter 🙂 Anbefales
Linda Cathrine Helgaker Gjerken
Mspa.no
Les mer
Verdens beste investering. God kundeservice er det også!
Heidi Gundersen
Mspa.no
Les mer
Helt herlig, vi bruker vårt nesten hver dag!
Previous
Next