Vår historie

På kort tid har Mspa.no etablert seg som en ledende leverandør av spabad og spaprodukter i Norge – men veien hit har ikke vært helt knirkefri.

2013
Mspa.no så dagens lys
Mspa.no ble etablert høsten 2013, og de tusen første boblebadene ankom Norge våren året etter. På denne tiden var boblebad kun forbeholdt «de rike», men Hugo Grimsrud, gründeren bak Mspa, så en mulighet i markedet til å gjøre hverdagsluksus og spabad tilgjengelig for hvermansen. Å lansere boblebad av høy kvalitet og med lekker design, et praktisk plug & play-konsept, som i tillegg kunne blåse seg selv opp og tas ned på få minutter, måtte vel være en gitt suksess? Det viste seg heller å bli en meget trang fødsel, da markedet ikke var klar for konseptet på dette tidspunktet. Å få levert ut de første tusen boblebadene ble dermed en mer saktegående prosess enn først antatt.
2013
2017
Salget begynte å ta av
Tre år senere, sommeren 2017, begynte salget av spabad å skyte fart i Norge. Mspa flyttet inn i ny butikk og showroom på Kolbotn utenfor Oslo, og her ble også sentrallageret plassert. På samme tid ble Mspa kontaktet av både presse og TV-produksjoner, blant annet serien Sommerhytta på TV2 samt Vi i Villa, Norges største magasin og nettside for hus og hage.

I løpet av sommeren vokste Mspa med 18 nye ansatte, og vi forsto raskt at med mange flere kunder, stilles det et høyere krav til kundesenteret. Mantraet «fornøyde kunder er det beste vi vet» ble etablert, og vi jobbet nærmest døgnet rundt for å ha Norges mest fornøyde spakunder.

Samme år ble også den eksklusive merkevaren SPAXO lansert. Ambisjonen var stor og motivasjonen enda større. Vår gründer og daglige leder bestemte seg for å reise rundt i Europa på vegne av kundebasen og forhandle frem gode avtaler som ville kvalitetssikre spa- og velværeprodukter til uslåelige priser. Med Norges største spakundebase i ryggen ble merkevaren SPAXO raskt en suksess. Det er tydelig at vi traff godt med disse fantastiske massasjebadene!
2017
2021
Norges største spaforhandler
I dag er Mspa.no Norges største leverandør av spabad og tilbehørsprodukter, og sortimentet er også utvidet med andre produkter til utemiljøet, som italienske utedusjer og pizzaovner. Med en kundeservice på høyeste nivå, sikrer vi at du som kunde får gode råd og hjelp hvis du skulle trenge det. Alle våre ansatte går hver dag på jobb med samme mantra – «fornøyde kunder er det beste vi vet». En til to ganger i året gjennomfører vi en kundeundersøkelse – og vi lover at vi vil hive oss rundt hvis det er noe vi har oversett eller kan gjøre bedre.

Vår gründers drøm om å etablere sin egen arbeidsplass har blitt til virkelighet. I dag er vi 10 heltidsansatte som har bygget opp en grunnmur av lojale kunder, som er en viktig del av suksessen. Julen 2020 hadde vi – på vegne av våre kunder – gleden av å støtte Sykehusklovnenes arbeid med 118 000 kroner. Dette er et viktig samarbeid som vi er stolte av å fortsette med.

Vårt mål for 2021 og årene fremover er at alle de fornøyde kundene våre skal bli Norges mest kunnskapsrike spakunder. Vi tror på kvalitet i alle ledd, og kommer til å fortsette å jobbe for å tilby et norskutviklet varemerke med høy europeisk standard – til uslåelige priser!
2021