Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på epost kundeservice@mspa.no eller telefon 40 08 08 40

 

Behandlingsansvarlig

Daglig leder, ved Mspa.no AS, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

 

Lov om behandling av personopplysninger

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av vår nettbutikk og all behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med slik bruk.

Erklæringen inneholder informasjon om hva du har krav på når det samles inn personopplysninger fra nettbutikken vår.

 

Formålet med behandlingen av personopplysningene

Mspa.no AS innhenter og behandler personopplysninger knyttet til bruk av vår nettbutikk for følgende formål og tjenester:

  • Ved handel og betaling i nettbutikken
  • Henvendelser via våre kontaktskjemaer
  • Innmelding i vår kundeklubb

Personopplysninger om deg vil kun bli brukt for disse formålene. Det er frivillig for deg å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester i nettbutikken, og innhenting av samtykke vil komme klart frem der det skjer. Vi gjør oppmerksom på at enkelte opplysninger er nødvendig å innhente for at vi skal kunne behandle din henvendelse eller ordre.

 

Personopplysninger som behandles

Mspa.no AS samler inn personopplysninger gjennom handel i nettbutikken og ved bruk av kontaktskjema på vår nettside. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med produkter og tjenester som vi leverer, men enkelte opplysninger kan være nødvendig for at vi skal kunne behandle ordren eller henvendelsen din.

 

Prosesser og skjemaer hvor vi spør om personopplysninger er:

  • Ved handel og betaling i nettbutikken
  • Henvendelser via våre kontaktskjemaer
  • Innmelding i vår kundeklubb
  • Påmelding til nyhetsbrev

 

Informasjon som hentes inn:

  • Navn *
  • Epost *
  • Telefon*
  • Adresse*
  • Kredittkortinformasjon (Betaling med kort)
  • Personnummer (Betaling med faktura eller delbetaling)
  • Fødselsdato (Kundeklubb i forbindelse med utsending av gratulasjon/rabattkupong)
  • Dato for kjøp (Service og Garanti)
  • Navn på modell (Service og Garanti)
  • Serienummer (Service og Garanti)
  • Generell informasjon

Felter som er påkrevd for henvendelser og handel er merker med stjerne *

 

Hvem behandler opplysningene?

Opplysningene behandles av Mspa.no AS sentralt og gjøres tilgjengelig for den aktuelle avdelingen som skal utføre henvendelsen. Herunder ansatte som trenger tilgang til opplysningene for å gjennomføre jobben samt ekstern logistikk/lager/frakt.

Betalingsløsningene i nettbutikken er levert av KLARNA, CRESCO og DIBS. Opplysninger som du oppgir i kassen i forbindelse med handel som kortnummer, personnumer og telefon sendes kryptert til disse og lagres ikke i vårt system.

 

Hvordan lagres informasjonen?

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet. Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge Mspa.no AS har et nødvendig behov for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når Mspa.no AS ikke lenger har et nødvendig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Dersom du mener vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven eller på en annen måte har brutt loven, ber vi deg ta kontakt med oss snarest.

Du har også rett til å sende inn klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon om deg slettes på oppfordring ved å kontakte oss på kundeservice@mspa.no

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles med NTEX AS ved handel i nettbutikken. NTEX AS er Mspa.no AS sin leverandør av logistikkløsninger for lager og frakt.
Dette er opplysninger som navn, adresse, epost og telefonnummer for å kunne behandle ordre, frakt og sende informasjon om sporing.

Betalingsløsningene i nettbutikken er levert av KLARNA, CRESCO og DIBS. Opplysninger som du oppgir i kassen i forbindelse med handel som kortnummer, personnumer og telefon sendes kryptert til disse og lagres ikke i vårt system.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke vår nettside samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.


Følgende informasjonskapsler brukes på nettsiden:
(Det lagres ingen personlig informasjon i disse kapslene)

  • Google Analytics: Alt du gjør i nettbutikken.
  • Google Remarketing: Dette muliggjør at Google i visse tilfeller kan vise annonser fra Mspa.no AS til deg basert på dine tidligere besøk til mspa.no. Disse annonsene vil være generelle og basert på brede målgrupper, og vil kun vises i søkeannonser eller ved besøk til andre (tredjeparts) nettsider i Google Displaynettverk (Google Display Network).
  • Facebook pixel: Dette muliggjør at Facebook i visse tilfeller kan vise annonser fra Mspa.no AS til deg basert på dine tidligere besøk til mspa.no. Disse annonsene vil være generelle og basert på brede målgrupper, og vil kun vises i søkeannonser i Facebook sitt nettverk.
  • ShareThis social sharing: Sosial deling av innlegg
  • Woocommerce: Netthandelsløsningen vår WooCommerce benytter informasjonskapsler, disse inneholder informasjon om handlekurven, endringer i handlekurven og informasjon om kjøpsprosessen slik at vi kan gi deg en bedre og enklere kjøpsprosess. I tillegg brukes informasjonskapslene i forbindelse med din kundekonto så lenge du er logget inn. Det lagres ingen personlig informasjon i disse kapslene, og de deles ikke med tredjeparter.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

 

Endringer i erklæringen

Mspa.no AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” nederst på denne siden.

 

Sist oppdatert 08.06.2018