Kundesenter

Velkommen til Mspa.no!

Fornøyde kunder er det beste vi vet! Har du spørsmål, ring oss eller send en epost så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.
Vi har over 103´000 fornøyde kunder i Norge og i høysesongen er det stor pågang på telefonlinjene. Vi anbefaler kontakt pr. epost.

I menyen nedenfor finner du nyttig informasjon om levering, henting, betaling og hvilke vilkår som gjelder når du handler fra oss.

Trykk på ikonene for mer informasjon.

Spor din sending her

Mindre pakker sendes med Bring uten sporing og leveres normalt direkte i postkassen

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte burde jeg vaske og bytte filteret?

Dette varierer på hvor flink man er til å vedlikeholde vannet, men vi anbefaler mellom 2 til 4 uker. Vi anbefaler ett filter abonnement som du enkelt kan bestille her https://deals.mspa.no

Du sparer penger og sikrer fantastisk vannkvalitet samt gjør ett av de viktigste tiltakene for forlenget levetid av spabadet.

Finnes det en video som viser hvordan man setter opp badet?

Ja, det følger med en cd i pakken som badet kommer i.

Vi har også en Youtube kanal hvor dette blir forklart og med flere andre videoer.
KLIKK HER!

Kan spa-badene stå ute året rundt?

Ja, Mspa boblebad er helårs spabad og kan stå ute året rundt.

En gunstig måte du kan isolere badet slik at det holder bedre på varmen samt redusere strømbruken på å opprettholde varmen, er å plassere en 5cm tykk styrofoam plate under badet. Dette kan kjøpes i de fleste byggevarehus for noen få hundrelapper.

Feilkode E0,E1,E2,E3 og E4

Når det kommer en feilkode i displayet anbefaler vi dere prøver tiltakene som står til feilkoden du har, som oftest skylder feilkoden mangel på vedlikehold eller lav temperatur. Link til de forskjellige feilkodene finner du her: https://mspa.no/kundesenter/support-feilkoder/

Fortell oss hva du synes!

Ta kontakt med oss

Mspa butikk/Showroom

Adresse:

Edvard Griegsvei 1, 1410 Kolbotn

Åpningstider:

Mandag – torsdag kl. 10-18
Fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 10-16