KONTAKTSKJEMA TIL SERVICEAVDELINGEN

Mspa.no AS gir alle kunder inntil 2 års garanti på Mspa produkt kjøpt i nettbutikkene Mspa.no, i Mspa butikken på Kolbotn samt nettbutikken spaxo.no ( ref Kjøpsvilkår Mspa.no / Garantibevis ).

Garantien gjelder fra kjøpsdato ved fremvisning av original kjøpskvittering.

Garanti bortfaller ved bruk av vannkjemi som ikke er kjøpt i en våre butikker. (Mspa.no, Spaxo.no, Boblebadkongen.no, Spaprodukter.no) Vi fører sertifisert og godkjent vannbehandlingsprodukter fra den danske leverandøren SpaCare. Mspa garanti dekker ikke feil/problemer som skyldes brukerfeil og/eller manglende vedlikehold samt rengjøring.  

Vi har ikke ansvar for Mspa modeller som er kjøpt fra andre leverandører enn Mspa.no og Spaxo.no 
Har du kjøpt et Mspa boblebad fra en annen forhandler du ta kontakt direkte med den butikken du handlet fra om du ønsker hjelp i forhold til garantiansvar.

Vi anbefaler alltid å handle originale Mspa produkter direkte i nettbutikken www.mspa.no eller spaxo.no

Eller besøk mspa.no 400m2 butikk/showroom i Edvard Griegsvei 1, 1410 Kolbotn. Her kan du se, prøve og ta med deg varene med en gang. Alle spa-bad ligger innpakket i praktisk emballasje og passer enkelt inn i alle biler.

Vi oppfordrer våre kunder til å gjøre denne selv testen før du sender kontaktskjema til service avdelingen.

MERK: Om du opplever at du ikke får svar på henvendelsen din etter å ha fylt ut skjemaet kan det være at svaret vi har sendt har havnet i søppelpost/uønsket mappen i innboksen din.

FØR du fyller ut og sender inn kontaktskjema er det viktig at du leser Mspa.no garantibevis.

Forventet levetid på ett oppblåsbart Mspa boblebad er 2-3 år. 

Fyll ut skjemaet nedenfor for å registrere din henvendelse