De originale Mspa-filterene er på lager igjen for omgående levering!

På grunn av den ekstraordinære situasjonen vi har vært igjennom de siste månedene ble vi i løpet av bare noen uker utsolgt for filter. Nye varer er nå ankommet lageret, så nå anbefaler vi deg om å bestille alle de filterene du har behov for denne våren og sommeren før lageret igjen blir tomt!

Husk: filteret i badet er nøkkelen til å få bort urenheter i vannet, og dermed forlenge levetiden på spabadet.

Spar penger samtidig som du sikrer deg fantastisk vannkvalitet!

SPAXO® OxyBox er et klorfritt vannkjemi-sett som tilpasser vannkvaliteten i ditt spabad. Esken inneholder en boks Active Oxygen Granular, en flaske OxyPlus Activator og en boks med teststrips. Dette populære produktet burde alle spa-eiere ha

ANBEFALES! Sikrer 100% rent vann i perioder der det bades ekstra mye og kan brukes som en hurtigløsning

pH-verdien i vannet vil synke over tid. Du trenger pH UP for å justere pH-verdiene i vannet til riktig nivå

SPAXO spas – STARTSETT inneholder alt du trenger av vannkjemi når du handler ett spabad uansett leverandør. Sunwac12 er hurtig oppløsende klortabletter som etterlater en svak god duft i vannet.

I samarbeide med Skandinavias ledende leverandør av vannkjemi og SPAXO har vi satt sammen en komplett pakke som inneholder alt du trenger av vannkjemi om du ønsker en klorfri vannbehandling i ditt spabad. Pakken kan brukes i alle spabad uansett varemerke/type.

I samarbeid med Skandinavias ledende leverandør av vannkjemi og SPAXO har vi satt sammen en genial pakke som inneholder all den vannkjemien du trenger for og opprettholde perfekt vannkvalitet om du har spabad på hytta. Denne pakken er perfekt til alle spabad uansett leverandør.